- Hun levde for sin datter

Norske Kjærsti Elida Guseck (38) og datteren hennes kan ha ligget døde i over ei uke.

TENNER LYS: Norske Kjærsti Elida Guseck (38) og hennes spedbarn ble funnet døde i en leilighet i Arboga i går. Naboen Karin tenner lys. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TENNER LYS: Norske Kjærsti Elida Guseck (38) og hennes spedbarn ble funnet døde i en leilighet i Arboga i går. Naboen Karin tenner lys. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ARBOGA/OSLO/ÅLESUND (Dagbladet): Norske Kjærsti Elida Guseck (38) og hennes unge datter ble funnet døde i leiligheten de bodde i i den svenske småbyen Arboga i Midt-Sverige mandag.

Svensk politi får nå bistand av norsk politi, og etterforsker saken med utganspunkt i at de to har blitt myrdet. Dødsårsaken er fortsatt uklar, men politiet får i dag både en foreløpig obduksjons- og toksikologisk rapport.

Nabo og venn - Jeg vet ikke hva jeg skal tro. Når de finner ut hva som har skjedd, blir det lettere å snakke, men nå synes jeg det er veldig vanskelig, sier ei kvinne som i flere år har vært nabo til Kjærsti Elida Guseck og datteren, til Dagbladet.

Hun har tilbragt mye tid sammen med den norske kvinnen, som nabo og venn. Hun så henne og datteren sist før jul.

- Hun levde for sin datter. Det er utenkelig at hun kan ha gjort dette for egen hånd, sier naboen til Dagbladet.

Ukjent dødsårsak Barnefaren, som er i 50-årene, bor på Sunnmøre. Han var inne til samtaler med politiet i Ålesund i går.

-  Jeg har vært i Norge siden nyttår og vet ingenting om hva som kan ha skjedd. Da jeg var hos politiet i Ålesund lovet de å ringe meg når de får vite noe, men så langt har jeg ikke hørt fra dem, sa mannen i går kveld til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.