- Hun ligger der og sover

Faren til Susanne (13) skriver om sykehusbesøk og håp.

BESØKER DATTEREN HVER DAG: - Jeg er inne hos henne hver dag og snakker med henne. Jeg tror hun hører meg. Jeg er så utrolig glad i henne, skriver Susanne Auke (13) sin far. (FOTO: PRIVAT)
BESØKER DATTEREN HVER DAG: - Jeg er inne hos henne hver dag og snakker med henne. Jeg tror hun hører meg. Jeg er så utrolig glad i henne, skriver Susanne Auke (13) sin far. (FOTO: PRIVAT) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): På bloggen «Susanne — vi ber for deg» legger familien til Susanne Auke (13), samt talsmann Harald Kronstad, ut jevnlige oppdateringer.

Tidligere har moren til 13-åringen, som forrige uke ble påkjørt to ganger og slept etter en bil i fire kilometer, skrevet om sin opplevelse av ulykken.

- Forunderlig- Det er ganske underlig å sitte her Bergen og være midt oppe i denne situasjonen. Datteren min ligger på brannskadeavdelingen i bygget ved siden av, hardt skadet, skriver han i et blogginnlegg.

Susanne ble operert igjen i i går, og ifølge Harald Kronstad var operasjonen kirurgisk sett vellykket. Rundt 30 prosent av jentas hudoverflate har fått til dels store skader av ulykken.

- Tilstanden er fortsatt kritisk og ustabil. Lungene er nå det mest kritiske, sa Kronstad til Dagbladet i går.

Susannes far syntes oppstyret rundt sin datter er «forunderlig», samtidig takker han for all den støtten, omtanken og omsorgen han og familien har fått i den vanskelige tiden.

- Overbevist om en lykkelig slutt- Jeg er inne hos henne hver dag og snakker med henne. Jeg tror hun hører meg. Jeg er så utrolig glad i henne, skriver han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer