«Hun malte i telefonrøret»

Pinlig uttalelse om dronning Elizabeth fra statsminister David Cameron.

PINLIG: Statsminister David Cameron kan bli nødt til å unnskylde seg overfor dronning Elizabeth etter uttalelsen om at hun malte som en katt på telefonen. Foto: JEREMY SELWYN / AFP / NTB SCANPIX
PINLIG: Statsminister David Cameron kan bli nødt til å unnskylde seg overfor dronning Elizabeth etter uttalelsen om at hun malte som en katt på telefonen. Foto: JEREMY SELWYN / AFP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagens store snakkis i britiske medier er en bemerkning statsminister David Cameron kom med til New Yorks tidligere borgermester Michael Bloomberg, under et møte mellom de to i dag. I et ubevoktet øyeblikk, foran et nyhetskamera, forteller Cameron om samtalen han hadde med dronning Elizabeth like etter at det var klart at Skottland sier nei til selvstendighet.

«Definisjonen på lettelse er å være Storbritannias statsminister og ringe dronningen for å fortelle at 'det er i orden, det er OK'. Det var litt av en følelse», sier Cameron til Bloomberg ifølge Sky News.

Han legger til:

«Hun malte i telefonrøret.»

- Grotesk Dette har ikke gått upåaktet hen. Daily Mirror konstaterer at «verden reagerte med en blanding av forbauselse og skrekk på nyheten om at Cameron har fått dronningen til å male».

«At David Cameron bruker ordet 'male' til å beskrive dronningen, er det verste jeg har hørt på flere uker.» «David Cameron som får dronningen til å male, er det mest groteske bildet jeg noensinne har fått på netthinna. Hva har dere gjort, Skottland?» «Det var ikke dronningen som malte, Dave. Hun la på igjen», er bare noen av reaksjonene på sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer