«Hun meiet alle overende som bowlingkjegler»

Ti personer - blant annet babyen i barnevogna - slapp unna med skrekken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt om på nettet dukker det stadig opp nye overvåkningsvideoer av folk som i full fart deiser inn i forskjellige bygninger med bilene sine.

Felles for dem alle er at de setter dem som befinner seg inne i bygningene i stor fare, og hvis du ser overvåkningsvideoen øverst i saken forstår du at det ofte er utrolig at ingen mistet livet i ulykken.

Videoen over viser hvordan en 76-årig kvinne i Florida braser inn i et supermarked. Hendelsen skjedde forrige helg, skriver ABC News.

Baby skadd Mer enn ti personer ble truffet av kvinnens bil, inkludert en baby på tre måneder. Ingen mistet livet, men ti personer ble skadd, tre av dem kraftig nok til at de fortsatt ligger på sykehus.

- Når du ser videoen forstår du at det er et mirakel at ingen ble drept, sier Jerry Crews i Florida-politiet til Daytona Beach News Journal.

Ifølge vitner skal bilen ha holdt en fart på rundt 80 kilometer i timen da den krasjet inn i butikken.

- Meiet oss ned som bowlingkjegler En mann på 83 år ble liggende fastklemt under bilen. Både han og kona på 81 ligger på sykehus med henholdsvis alvorlige og moderate skader.

En 15 år gammel jente ble også skadd i ulykka. Hun måtte sy 32 sting i beinet etter å ha blitt truffet av glass. Den tre måneder gamle babyen som ble skadd slapp unna det hele med bare en kul i hodet.

Den lille babyen som satt i barnevogna som ble truffet av bilen, ble funnet langt inne i butikken. Da satt han fortsatt spent fast i vogna, i området der blomstene og potetgullet var.

- Det var som om en liten engel holdt vakt over ham, sier mora Lasunda Hampton.

- Hun meiet alle overende som bowlingkjegler. Den eldre mannen som satt ved siden av meg var han som ble liggende fastklemt under bilen, for det var oss tre som ble truffet først, og så ble de andre truffet som bowlingkjegler. Hun bare meiet oss alle ned, sier Hampton til Daytona Beach News Journal.

Den 76-årige kvinnen er nå siktet for hensynsløs kjøring