Hun og mannen sloss mot kreften: - Følte seg dumpet da døden nærmet seg

Da kreften ikke lenger kunne behandles fikk Jostein Nerbøvik og Ellen Kristivik følelsen av at de nå burde forstå at de ikke lenger hørte til spesialsykehuset.

FIKK FEM ÅR SAMMEN:  Ellen Kristvik og Jostein Nerbøvik merket spenningen mellom dem fra første gang de snakket på telefon. De fikk fem år sammen.  Jostein Nerbøvik måtte gi tapt for kreften i 2004.Foto: Ragnar Albertsen.
FIKK FEM ÅR SAMMEN: Ellen Kristvik og Jostein Nerbøvik merket spenningen mellom dem fra første gang de snakket på telefon. De fikk fem år sammen. Jostein Nerbøvik måtte gi tapt for kreften i 2004.Foto: Ragnar Albertsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På våren i 1999 kom historikeren Jostein Nerbøvik fra Volda inn i livet til sosialantropolog Ellen Kristvik. Hun ringte ham for å spørre om opphavet til et spesielt gatenavn.

Fra første telefonsamtale merket de at det var en spesiell spenning mellom dem, forteller Kristvik. Samme sommer ble de kjærester, og siden ektefeller.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer