Hun så Asle ved dødsbrua

Wenche Nordgård (23) er trolig den siste som så Asle Myrvoll i live før han ble meid ned av en ukjent gjerningsmann. Like etter observerte hun en bil i sentrum av Vågåmo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Wenche Nordgård var på vei hjem til Vågåmo fra fest i nabobygda Lom da hun møtte Asle Myrvoll ved Sundbrua klokka 03.25. Myrvoll ble funnet død i veikanten om lag fem minutter seinere.

Nordgård merket seg mannen fordi han gikk i veibanen. Vanligvis bruker folk det parallellgående fortauet, som er atskilt fra bilveien med et rekkverk. Myrvoll virket beruset. Han gikk og lente seg til rekkverket i motsatt kjørefelt - i retning Lom.

Så en bil

- Om lag ett minutt etter at jeg hadde passert mannen, observerte jeg en bil som kjørte i samme retning som meg. Jeg ser ikke bort fra at jeg har møtt flere biler, men det er bare denne bilen jeg merket meg, sier Nordgård. Hun er helt sikker på tidspunktet. Om lag en kilometer etter at hun passerte mannen, husker hun bestemt at hun så på klokka. Den var da 03.28.

Knappe to minutter seinere ble Myrvoll funnet livløs i veibanen. Utenom gjerningsmannen er Nordgård trolig den siste som så den forulykkede i live. - Det er liten trafikk på veiene på dette tidspunktet på døgnet. Det er ikke mange biler som kan ha passert Myrvoll etter meg, sier Nordgård.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer