- Hun så jo helt crazy ut

Paul Håvard (43) la merke til håret da han fant kona på Dagbladet.no

 FRA NETT TIL PARKETT: Heidi Van Rijn (36) og Paul Terje Hestetun (43) dukket ned i Dagbladet.no og kom opp igjen som et par. I dag giftet de seg i Moss kirke. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN.
FRA NETT TIL PARKETT: Heidi Van Rijn (36) og Paul Terje Hestetun (43) dukket ned i Dagbladet.no og kom opp igjen som et par. I dag giftet de seg i Moss kirke. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Heidi Van Rijn (36) og Paul Håvard Hestetun (43) var klare for å utvide bekjentskapskretsen utover naboens gjerde.

Derfor kom de på ideen om å legge ut en profil av seg selv i Dagbladets.no's daværende kontaktspalte «Hei». Hun presenterte seg som «Lykketrollet», mens Paul Håvard ikke er helt sikker på kunsternavnet sitt for et par år siden.

I de smånervøse timene foran presten før dørene gikk opp i Moss kirke i går ettermiddag, husker han likevel svært godt hva som skjedde da han klikket seg fram i Dagbladet.no.

For et nettpar har de blitt. Og hvis regn i brudesløret betyr lykke, vil det vare lenge. Regnet høljet ned på veien ut fra kirken etter vielsen.

- Bustete Eli Hagen
- Jeg husker veldig hva jeg la merke til da jeg så profilen hennes første gang. Hun så jo helt crazy ut på håret, sånn Eli Hagen-størrelse, men sort og busta rett ut alle veier, forteller teamlederen og dørsnekkeren  fra Øvre Årdal til Dagbladet.no mens han venter på at den tilkommende lærerfruen kommer fra frisøren.

Nå er det ikke nettsjekking som gjelder - Heidi har tatt permisjon fra lærerjobben i Kristiansand og flytter til Øvre Årdal.

Ialt sju barn fra hver sine sider skal være med på oppfølgingen av Dagbladet.no-flørten.

- Det blir fint å slippe å kjøre 60 mil hver vei når vi skal treffes, konstaterer brudgommen.  

- Modigere av å skrive
Sosiolog Helle Jacobsen og Aksel Kjær Vidnes har skrevet masteroppgave om utvikling av vennskap på internett, og ser klare hovedtrekk.

- Å ha kontakt på denne måten kan sette fart i utviklingen av et vennskap eller en kjærlighetsrelasjon fordi man blir litt modigere når man sitter og skriver. Man kommmer derfor nærmere hverandre raskere, sa Jacobsen til Dagbladet tidligere i uka da vi fortalte om paret fra Tromsø og Oslo som traff hverandre og fridde på Windows Live Messenger..