- Hun satte alltid andre foran seg sjøl

Elever og lærere ved Sørlandets Hudpleiefagskole i Kristiansand sørger etter drapet på Constansa «Connie» Hernandez (20).

SØRGER: Elisabeth Heltne (18) og Kristina Gjermunds (19) beskriver venninnen Constansa «Connie» Hernandez som en blid jente med klare mål. Foto: Per Flåthe
SØRGER: Elisabeth Heltne (18) og Kristina Gjermunds (19) beskriver venninnen Constansa «Connie» Hernandez som en blid jente med klare mål. Foto: Per Flåthe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet): Med gråten i halsen omtaler de Constansa Hernandez (20), eller Connie som hun kalles, i rosende og varme ord. Det er tydelig at skolen har mistet en meget populær elev. Natt til i går ble 20-åringen funnet drept. Kjæresten er siktet for forsettlig drap.

- Hun satte alltid andre foran seg sjøl. Og selv om hun hadde det kjipt, tenkte hun ikke på det. Det siste hun sa til meg var at hun skulle legge alt det vonde bak seg og få det fint, forteller Kristina Gjermunds (19), som var den siste Connie var i kontakt med før hun kort tid etter ble funnet drept.

Connie omtales som et menneske med stor omtanke for andre. Hun hadde en lun humor med anstrøk av frekkhet.

- Jeg har ikke en eneste gang sett henne sur, forteller Elisabeth Heltne (18).

Åpne salong Klassevenninnene forteller at Connie var ei jente med mål i livet. Etter hudpleiefagskolen planla hun å utdanne seg innen make up.

Drømmen var å starte opp en salong med et bredt utvalg av tjenester.

- Hun ville satse stort, og hadde klart mål, sier Kristina.

Kristina og klassevenninnen Elisabeth strever med ordene. Å miste en god venn på en slik måte har satt dem i sjokk. Dette legger ikke jentene skjul på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer