- Hun sier at jeg har sminket sannheten. Det går ikke, jeg vil ikke ha noe mer av dette

Tidligere NRK-veteran og PR-topp Tom Berntzen er rasende på Sidsel Wold og Dagbladet.

REAGERER: PR-toppen Tom Berntzen (t.h) reagerer sterkt mot både Sidsel Wold og Dagbladet. Foto: Berit Roald/NTB Scanpix/Corporate Communications
REAGERER: PR-toppen Tom Berntzen (t.h) reagerer sterkt mot både Sidsel Wold og Dagbladet. Foto: Berit Roald/NTB Scanpix/Corporate Communications Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er meget indignert over dekningen i Dagbladet. Vi har aldri hatt noen kontrakt som handlet om rådgivning knyttet til krig, politikk eller liknende, sier en svært provosert Tom Berntzen.  

- Dagbladet har heller ikke hevdet dette, bare at dere har hatt oppdrag for Israel..?

- Ikke belær meg om journalistikk! Dette er lurv, og det kommer jeg til å gjenta i ulike forum fremover. Jeg har sluttet og kjøpe og lese Dagbladet, og det har mange med meg. Jeg driver seriøs butikk, sier Berntzen.  

Reagerer på uttalelser Berntzen reagerer sterkt på at profiler som Sidsel Wold og Sigurd Falkenberg Mikkelsen får uttale seg i saken.  

- Hvilket belegg har de for å si at vi har sminket sannheten? Hvor har Sidsel Wold dette fra? Hvorfor lar dere henne få slippe til? Hvorfor har hun så mye høyere etikk og moral enn meg i denne saken?   

- Jeg har respekt for at noen skal reagere på at vi jobber for Israel, men å tillegge oss motiver vi ikke har... Det går fanden ikke an. Når har vi sminket sannheten?  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer