Hun tjente 15 mill. på å selge te og leppepomade

Hun solgte leppepomade til 79 kroner stykk og tjente penger som gress. Og det ser ut til å fortsette.

MEGET LØNNSOM: Marianne Willumsen Nustad raker inn millioner på å selge leppepomade og te. Foto: Jørgen Hyvang, Finansavisen
MEGET LØNNSOM: Marianne Willumsen Nustad raker inn millioner på å selge leppepomade og te. Foto: Jørgen Hyvang, FinansavisenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Marianne Willumsen Nustads (48) har tydeligvis en gode nese for business. Det har sikret henne titalls millioner i overskudd, og norske kvinner myke lepper, skriver Finansavisen i dag.

De to viktigste produktene er økologisk te fra Pukka og leppepomaden fra EOS. Willumsen Nustad har solgt 1,5 millioner av den lille runde leppepomaden på tre år.

Sterk lønnsomhet Èn ting er å skaffe produkter som selger bra, en annen ting er å sørge for at kostnadene ligger så langt under inntektene som mulig.

— Vi er jo faktisk bare tre stykker her, sier Willumsen Nustad, og viser oss rundt i det nøkterne kontorlokalet i Bygdøy Allé, som selskapet deler med to andre agentselskaper.

I fjor økte omsetningen med 25 prosent til 41,7 millioner kroner. Før skatt satt hun igjen med et resultat på 15 millioner kroner, tilsvarende en resultatmargin på imponerende 36 prosent.

De to foregående årene var resultat før skatt på henholdsvis 11,8 og 11,4 millioner kroner.

I år er målet å øke omsetningen med 10 prosent. Klarer hun å opprettholde lønnsomheten kan det gi 16,5 millioner kroner i resultat før skatt - på i hovedsak å selge leppepomade og te!