Hun var blakk, en hjemløs mann ville gi henne penger til drosje. Nå rører hun hele Storbritannia

Dominique samlet inn nesten 300 000 kroner.

RØRER HELE STORBRITANNIA: Dominique Harrison-Bentzen ble så rørt av den hjemløse mannens gest at hun nå har samlet inn nesten 300 000 kroner til en leilighet.  Foto: Rossparry/Lancashire Evening Post/ SNSW/ Bulls.
RØRER HELE STORBRITANNIA: Dominique Harrison-Bentzen ble så rørt av den hjemløse mannens gest at hun nå har samlet inn nesten 300 000 kroner til en leilighet. Foto: Rossparry/Lancashire Evening Post/ SNSW/ Bulls. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kunststudent Dominique Harrison-Bentzen (22) fra Preston var på vei hjem etter en kveld på byen da hun oppdaget at bankkortet var borte.

Til The Guardian og BBC forteller hun at det da kom en hjemløs mann bare kjent som «Robbie» og tilbød henne sine siste tre britiske pund (rundt 35 kroner).

De siste pengene hans - Jeg innså at jeg ikke hadde noen penger, og en hjemløs mann tilbød meg sine siste tre pund. Han insisterte på at jeg tok imot pengene for at jeg skulle komme meg trygt hjem med drosje, sier hun til The Guardian. 

22-åringen sa nei takk til det rause tilbudet, men ble så rørt av gesten at hun startet en innsamlingskampanje for å skaffe «Robbie» et sted å bo.

- Jeg ble så rørt av en så snill gest fra en mann som møter så mye utstøtelse hver dag, så jeg lette ham opp, sier Harrison-Bentzen. 

- Har hjulpet flere Hun la ut en melding på Facebook, og da oppdaget hun at mange andre hadde fått hjelp av «Robbie». Den hjemløse mannen skal ha gitt folk lommebøker de har mistet, og tilbudt skjerfet sitt til folk som fryser.

- Jeg brukte fire netter på å kjøre rundt i Preston for å finne ham, og jeg begynte å miste håpet, sier hun til Daily Mail. Preston by har cirka 114 000 innbyggere. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer