- Hun var en fantastisk mor, datter og søster. Hun vil bli dypt savnet av alle venner og kolleger

Sivje Schjærven, som ble funnet drept søndag, var medeier og leder i et av Norges største reklamebyråer.

SAVNET AV SINE KOLLEGER: Sivje Schjærven var en godt likt leder, medarbeider og medeider i Schjærven reklamebyrå. Foto: gjengitt med tillatelse fra Schjærven reklamebyrå
SAVNET AV SINE KOLLEGER: Sivje Schjærven var en godt likt leder, medarbeider og medeider i Schjærven reklamebyrå. Foto: gjengitt med tillatelse fra Schjærven reklamebyråVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var Sivje Schjærven (44) som ble funnet død på Ulvøya i Oslo søndag. Politiet mener hun ble drept av sin samboer (47), som så drepte seg selv.

Hun var styremedlem  og en av lederne i familieeide Schjærven reklamebyrå, et av Norges største og mest suksessrike reklamebyrå.

Hun har jobbet i selskapet i en årrekke som leder for prosjektlederne og administrasjonsansvarlig, og det var en tung dag i det anerkjente reklamebyrået i dag.

Hun blir beskrevet slik av sine venner og kolleger i Schjærven:

- Sivje var en helt unik person. Gjennom sin generøse personlighet var hun en sosial drivkraft og et naturlig midtpunkt for alle som jobbet hos oss. Men, fremfor alt var hun en fantastisk mor, datter og søster. Hun vil bli dypt savnet av alle venner og kolleger i Schjærven.

Selskapet hadde i dag en felles samling for de ansatte, hvor alle ble informert om det som hadde skjedd.

Hun hadde eierandeler og styreverv i flere andre selskaper og en likningsformue på flere titalls millioner.

Hennes samboer (47), som politiet mener drepte seg selv etter at han hadde drept henne, flyttet nylig inn i villaen på Ulvøya.