Drept av parasoll

- Hun var helt spesiell

63 Tammy Perreault døde etter å ha blitt spiddet av en parasoll på stranda i Sør-Carolina i USA.

- HELT SPESIELL: - Hun var helt spesiell. Etter bare et par år spurte jeg om hun ville gifte seg med meg. Vi giftet oss på en strand i Jamaica, sier kvinnens ektemann, Mike Perreault. Foto: Gofundme / Privat
- HELT SPESIELL: - Hun var helt spesiell. Etter bare et par år spurte jeg om hun ville gifte seg med meg. Vi giftet oss på en strand i Jamaica, sier kvinnens ektemann, Mike Perreault. Foto: Gofundme / Privat Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka ble det kjent at en kvinne på stranda i Sør-Carolina i USA, døde etter å ha blitt spiddet av en parasoll.

Det var 63 Tammy Perreault som døde, skriver NBC News.

Parasollen skal ha blåst ut av festet, og truffet kvinnen i brystet.

Dukket ikke unna

Kvinnen var på stranda Garden City Beach i Sør-Carolina, og hendelsen fant sted rundt lunsjtider onsdag. Det skal rettsmedisiner i Horry kommune, Tamara Willard, ha fortalt flere medier.

Det ble gjennomført livreddende førstehjelp fram til nødetatene kom til stedet, og fraktet henne til sykehus.

Kvinnen ble erklært død på sykehus rundt en time etter.

Mannen hennes, Mike Perreault, og fire andre venner, var sammen med henne da ulykken skjedde.

Ifølge mannen skal parasollen ha kommet flygende fra anslagsvis 12 meter unna. Som han husker det dukket alle, bortsett fra kona.

- Den gikk gjennom armen hennes og inn i brystet. På 30-40 sekunder «blødde hun ut», har Perreault uttalt.

Tammy hadde nettopp pensjonert seg.

Vil gjennomgå sikkerheten

- Hun var helt spesiell. Etter bare et par år spurte jeg om hun ville gifte seg med meg. Vi giftet oss på en strand i Jamaica, sier Perreault.

Paret hadde vært sammen i 29 år, og ifølge venner av dem så man sjeldent den ene uten den andre.

En strandbar i området, Scotty's Beach Bar, skriver på Facebook at de sørger over tapet over det de omtaler som en nær venn og varmhjertet lokal innbygger.

- Noen ting vil vi aldri forstå, men vi kan med sikkerhet si at ingen har noe stygt å si om denne kvinnen. Å være så snill som hun var, dag inn og dag ut, burde være et mål for alle, skriver de, etterfulgt av et hjerte.

Den amerikanske produktsikkerhetskommisjonen anslår ifølge The Guardian at rundt 3000 mennesker blir skadd av slike parasoller hvert år.

Tim Kaine og Mark Warner, senatorer i Virginia, skal ha spurt sikkerhetskommisjonen om å gjennomgå sikkerhetsregler for strandparasoller.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer