- Hun var ikke med på gangbanget

En rasende Tom Krogstad benekter at han har arrangert massevoldtekt av en psykisk syk rusmisbruker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vet du noe om gruppesexarrangementet til Krogstad? Tips oss.

Det var trondheimsavisa Adressa som i dag brakte saken om at Club 4-sjef Tom Krogstad skal ha arrangert et gangbang der den narkomane kvinnen ble misbrukt. Hun er totalavhengig av hjelpeapparatet og tvangsinnlagt ved en psykiatrisk institusjon.

- Løgn

Hallikdømte Krogstad er i dag eitrende forbannet, og lover at han kommer til å følge opp saken. Han forteller at det har vært arrangert et gangbang i slutten av februar, men at de som deltok her var med frivillig, og til og med har bedt ham om å sette igang flere slik arrangementer. Selv kalte han gangbanget «en erotisk happening for kvinner som vil realisere fantasier og drømmer om å ha sex med flest mulig menn.»

- Jeg kommer til å klage inn Adressa til PFU for brudd på god presseskikk, sier Krogstad til Dagbladet.no. Han sier at hans advokat i går, før trykkstart, var i kontakt med avisa og viste fram dokumentasjon på at påstandene var gale. Likevel kom saken på trykk.

Kvinnen som hevder Krogstad har vanket i narkomiljøet og hentet inn prostituerte til sine arrangement er ifølge Krogstad psykisk syk:

- Hun har vært innlagt på psykiatrisk i flere år. I denne saken er det de offentlig ansatte som misbruker en kvinnes uttalelser. Hun blir brukt i et kynisk spill om sexualmoral i Trondheim.

Vurderer rettslige skritt

I tillegg til kvinnen, har også kommunaldirektøren i Trondheim Tor Åm uttalt seg i saken. Han sier han har fått inn en bekymringsmelding fra en av sine ansatte, som går på det samme.

- Krogstad har hatt kontakt med mange av de jentene som vi vet er narkomane i byen. Han har ringt jentene, men også de ansatte ved våre kommunale institusjoner og lagt igjen beskjed for å komme i kontakt med jentene, sier Åm til Adressa.

Dette hevder Krogstad er det reneste oppspinn. Han sier til Dagbladet.no at han ikke aner hvor bekymringsmeldingen kommer fra, men at han krever fullt dementi, og vuderer rettslige skritt i forhold til myndighetene.

- Nå må politietterforskninga avklare dette. Jeg har gitt alle opplysninger til dem, sier Krogstad.

Saken etterforskes nå for å finne ut det har vært arrangert kjønnslig omgang uten samtykke.

- Jeg vanker absolutt ikke i noe narkomiljø og har aldri hatt noe med dop å gjøre. Når det gjelder prostitusjon, har jeg offentlig gått ut å bekreftet at jeg har et liberalt syn på det, men det gjør meg ikke til noe hallik, avslutter Krogstad.

UTE: Tom Ketil Krogstad kom i fjor ut i frihet etter endt soning. Der ble han tatt i mot av lettkledde damer med musserende vin og kjørt ut i friheten i limousine.