Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hun var sønderknust og sendte melding til sin døde sønns telefon. Plutselig fikk hun svar

Bearbeidet savnet.

OMKOM: Taylor Thyfault mistet livet da han forsøkte å stoppe en etterlyst bilist på rømmen, men han rakk å krysse av punkt nummer ni på listen over ting han skulle utrette i livet: Å redde et liv. Foto: Colorado State Patrol
OMKOM: Taylor Thyfault mistet livet da han forsøkte å stoppe en etterlyst bilist på rømmen, men han rakk å krysse av punkt nummer ni på listen over ting han skulle utrette i livet: Å redde et liv. Foto: Colorado State Patrol Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 23. mai i år var 21 år gamle Tyler Thyfault på jobb for Colorado State Patrol langs Highway 66 nær Weld County da han og hans kollega Clinton Rushing fikk beskjed om en biljakt i nærheten.

De rykket ut, og plasserte veisperringer for å stoppe den mistenkte, men i stedet for å stanse traff han de to politimennene.

Thyfault døde på stedet av skadene han pådro seg.

Thyfault hadde et spesielt nær forhold til moren sin, Carole Adler, og hun forteller til USA Today at hun sleit veldig i tiden etter sønnens bortgang. De to hadde kommunisert via tekstmeldinger flere ganger hver dag og en dag klarte hun ikke lenger å la være.

Selv om hun visste at det ville bli en monolog, tekte hun at dette kunne hjelpe henne å bearbeide savnet etter sønnen. Men plutselig fikk hun svar fra sønnens nummer.

Sendte melding tilbake Det viste seg å være en annen politimann som hadde fått tildelt sønnens nummer. Først antok han bare at det var noen som hadde sendt meldingen feil og ignorerte de, men han skjønte snart at dette var noe annet.

- Så jeg sendte en tekstmelding tilbake og identifiserte meg selv. Jeg sa at jeg jobbet for politiet i Greeley, og at jeg trodde tekstmeldingene ikke ble sendt dit hun trodde, sier Kell Hulsey.

Like etter svarte Adler, og fortalte at hun var moren til avdøde Thyfault. Hulsey tilbød seg å skifte til et annet nummer, men Adler ba ham beholde det han hadde blitt tildelt fordi han gjorde jobben sønnen hennes drømte om å gjøre.

De to holder fortsatt kontakten.

Punkt nummer ni Adler beskriver sønnen som oppofrende og snill, og forteller at han på ungdomsskolen lagde en liste over 25 ting han ville oppnå i løpet av livet.

Mange av dem, som å reiste til Oktoberfest i Tyskland eller være en god ektemann, rakk han ikke.

Men punkt nummer ni på lista var å redde et liv. En tilfeldig sjafør som var på stedet da ulykken skjedde fortalte i ettertid at Thyfault advarte ham, og ba ham gå lenger unna.

Advarselen reddet livet hans, og Thyfault kunne i alle fall krysse av det punktet. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media