- Hun var utenfor en McDonalds

Monicas stemor forteller at 26-åringen hadde ringt det nummeret hun husket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ATEN / DAGBLADET (Dagbladet): Den savnede flyvertinne Monica Barstad er gjenforent med sin familie i Aten i dag.

Monicas stemor Karin Vassbø forteller Dagbladet at Monica hadde ringt de numrene hun husket i dag, som var til faren og tanta.

- Hun var utenfor en McDonalds, da vi kom dit kom hun gående mot faren. Vi er veldig lykkelige, sier Vassbø.

De gode nyhetene har kommet strømmende på for Monicas familie siden i dag tidlig. Først fikk de telefon fra ambassaden, som fortalte at Monicas bankkort ble brukt i natt, til å ta ut 200 euro.

Og så ringte Monica til sin far og til sin tante, og fortalte hvor hun var.

Tok ut penger Det var TV2 som i morges først skrev at Norges ambassadør i Hellas Sjur Larsen kunne fortelle at Monicas bankkort ble brukt i natt.

- Det ble tatt ut 200 euro rundt klokka ett, halv to i natt, sier Anne Hølland, politiadvokat i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

- Ambassaden ringte oss i morges og sier at kortet har blitt brukt til å ta ut 200 euro, og pin-koden har blitt tastet inn. Vi har fått adressen og vi er på vei dit nå, sier Vassbø til Dagbladet.

Savnet i en uke Flyvertinna Monica Barstad (26) var på ferie i Hellas da hun fredag skulle reise hjem til Norge. Men hun hadde ikke dekning på bankkortet til flybilletten hjem.

Det er også flere mislykkede forsøk på å ta ut penger fra bankkontoen hennes fredag. Dette er gjort både på flyplassen og steder i nærheten i 18-19-tiden fredag kveld.

Det siste livstegnet fra rogalendingen har vært en SMS hun sendte til sin far fredag kveld, der skreiv hun at hun hadde problemer med flyet, og at det var seint, så hun gikk og la seg.

Planen var, ifølge familien, at Monica skulle komme tilbake til Rogaland for å delta i Nordsjørittet. Siden har familien lett desperat etter 26-åringen.