- Hun vet jo ikke hva hun snakker om, stakkar

Stein Erik Hagen om Kristin Halvorsen.

SINT IGJEN: Stein Erik Hagen er ikke fornøyd med Kristin Halvorsens kommentarer i formueskatt-feiden i juli. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
SINT IGJEN: Stein Erik Hagen er ikke fornøyd med Kristin Halvorsens kommentarer i formueskatt-feiden i juli. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bare en knapp måned etter at Stein Erik Hagen sa han ville flagge ut til Sveits på grunn av formueskatten, raser han igjen mot finansminister Kristin Halvorsen.

- Hun er stakkarslig og vet ikke hva hun snakker om. Man blir litt forundret når landets finansminister og statsminister, om han i litt mindre grad, til de grader går til personangrep, sier Stein Erik Hagen til TV 2.

Kraftsalven kommer som et resultat av at Hagen mener finansministeren og statsministeren gikk for langt i sine karakteristikker av ham. Halvorsen kalte blant annet Hagens flyttetrusler for «milliardærutpressing».

- Vi har stått på hodet for å motvirke effektene av finanskrisa. Stein Erik Hagen stikker av fra regninga ved å flytte til Sveits. Han har også nytt godt av redningspakkene, sa Halvorsen til Dagbladet 23. juli.

- Stein Erik Hagen har gjort seg til politisk aktør blant annet gjennom storstilt støtte til FrP. Da må han finne seg i politisk oppmerksomhet.

Dette er blant kommentarene Hagen mener er feil.

- Å stikke fra regningen er ulovlig. Så da burde hun jo anmelde meg. Jeg venter på det. Men hun vet jo ikke hva hun snakker om, stakkar. Jeg stikker ikke fra noen regning, og vet ikke om noen uoppgjorte regninger heller, sier Hagen til TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer