Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hun ville bare ha et kyss fra delfinen, men fikk mer enn hun ventet seg

Amorøse Flipper er blitt en nettstjerne etter denne «hyrdestunden».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Videoen over stammer fra en delfinpark på Cuba, der en turist gjerne ville ha et kyss på nesen av en delfin, slik seg hør og bør i en delfinpark.

Men den utvalgte delfinen, som på nettet kalles Flipper, hadde imidlertid andre planer.

Videoen viser hvordan turisten sitter klar og venter på Flipper, før dyret kommer opp på overflaten og tilsynelatende forsøker å parre seg med den lattermilde kvinnen.

Delfinen Georges angrep britiske kvinner Seansen varer i et par sekunder før det trolig gikk opp for delfinen at han ikke kom noen vei med denne kvinnen. Flipper forsvant deretter i dypet igjen, mens turistene hadde fått seg en opplevelse for livet.

Men det er imidlertid ikke helt uvanlig at delfiner prøver seg på mennesker. I løpet av de siste årene har det vært flere slike tilfeller, blant annet i England i 2002. Daily Mail skriver at en seksuelt aggresiv delfin under navnet Georges da gikk amok i vannet utenfor Weymouth.

Georges ble kjent for at han valgte seg ut kvinner som var ute i vannet alene, og deretter forsøkte å parre seg med dem.

- Når delfiner blir kåte prøver de ofte å isolere en svømmer, vanligvis en kvinne. De gjør dette ved å sirkle rundt personen og gradvis få dem lenger unna stranda, båten eller menneskemengder, sier Ric O'Barry som jobbet med det legendariske TV-showet «Flipper» til avisa.

Hadde et forhold til delfinen Dolly i ni måneder Noen mennesker ser også ut til å la seg tiltrekke av det majestetiske dyret. Den amerikanske journalisten og forfatteren Malcom Brenner skapte furore med boka «Wet Goddess» («Våt Gudinne») i 2009.

Der skildrer Brenner sitt seksuelle forhold med delfinen Dolly, som varte i ni måneder på starten av 70-tallet. Han beskriver Dolly som aggresiv da hun var lysten.

- Jeg syntes at det var helt ekstraordinært erotisk. Det var som å være med en tiger eller bjørn. Dette er et dyr som kan drepe deg på to sekunder hvis det vil, har Brenner sagt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media