Hun ville ikke ha noe med ham å gjøre, men...

Men da fredsprisvinner Kailash Satyarthi dro for å møte Sumeda Kailash første gang, ville hun ikke ha noe med ham å gjøre.

REDNINGSPARET:  Kailash Satyarthi og kona Sumedha Kailash har jobbet sammen i over tre tiår med å redde barn. Fredsprisvinneren drar verden rundt og kjemper for barns rettigheter, mens kona er direktør på parets barnehjem, Bal Ashram, i Rajasthan-provinsen i India. - Når du ser smilene til barna i det de skjønner at de er ute av fangenskap... Ikke noe er finere enn det, er de to enige om. Foto: NINA HANSEN
REDNINGSPARET: Kailash Satyarthi og kona Sumedha Kailash har jobbet sammen i over tre tiår med å redde barn. Fredsprisvinneren drar verden rundt og kjemper for barns rettigheter, mens kona er direktør på parets barnehjem, Bal Ashram, i Rajasthan-provinsen i India. - Når du ser smilene til barna i det de skjønner at de er ute av fangenskap... Ikke noe er finere enn det, er de to enige om. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW DEHLI/RAJASTHAN (Dagbladet): Klokka er litt over ni om morgenen. Årets nobelprisvinner, Kailash Satyarthi, og kona kommer til kontoret i Kalkaji, sør i Delhi.

Paret vil egentlig bare gjøre som de har gjort i over tre tiår: Sørge for at flere barn får skolegang og frihet.

Men nobelprisvinnerens liv ble snudd på hodet den 10. oktober i år, da komitéleder Thorbjørn Jagland leste opp hans og Malala Yousafzais navn som årets noble vinnere i fred.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer