Hun ville selge sin egen baby

En dansk kvinne ville selge babyen sin for å finansiere et nytt liv. Kvinnen ble arrestert og risikerer nå fem års fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå sitter hun i fengsel i den nordspanske byen Santiago de Compostela.

Danske Birgitte Z. gjennomførte svangerskapet med en klar idé om at barnet skulle sørge for at hun og den spanske vennen hennes kunne søke lykken i Mexico, skriver danske BT.

Leverte barnet

I slutten av juli kom den høygravide kvinnen til Bilbao i Spania.

Der hadde 26-åringen kontakt med en advokat som skulle sørge for å selge barnet hennes til et spansk ektepar for fire millioner pesetas, eller rundt 200000 kroner.

2. august nedkom hun med en velskapt sønn, som ble levert til ekteparet med en gang.

Brøt sammen

Sist torsdag innrømmet kvinnen hva hun hadde gjort. Den danske kvinnen skal ha sagt at hun ikke følte at hun var i stand til å ta vare på barnet på grunn av kokainmisbruk. Salget skulle finansiere starten på et nytt liv. Ifølge BT dro hun til Santiago de Compostela for å møte en mann som hun var forelsket i. Men mannen ville ikke ha noe med henne å gjøre, og dermed anmeldte kvinnen ham for å ha stjålet en million pesetas fra henne.

Dermed ble hun raskt avslørt. Politiet ante ugler i mosen, og begynte å stille nærgående spørsmål. Til slutt brøt kvinnen sammen, og fortalte at pengene var forskudd på salget av barnet.

Den spanske elskeren avviser at han har stjålet pengene eller at barnet er hans.

Risikerer fem år

Ifølge den danske konsulen er den vesle gutten i trygge hender på et barnehjem nå.

Den nybakte moren risikerer fem års fengsel, og venter nå bak tykke murer inntil saken hennes kommer opp.

BLE TATT: Her blir den 26 år gamle danske kvinnen overført til en patruljebil på vei til fengselet. Hun ble avslørt da hun prøvde å selge babyen sin til et spansk ektepar.