Hun voldtok barna og tok bilder av overgrepene på kommando fra kjæresten

Den kvinnelige barnehagearbeideren tilsto i retten.

TILSTÅR: En 27 år gammel barnehagearbeider fra Ohio i USA har i retten tilstått å ha voldtatt fire barn hun passet på. Foto: Politiet
TILSTÅR: En 27 år gammel barnehagearbeider fra Ohio i USA har i retten tilstått å ha voldtatt fire barn hun passet på. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En 27 år gammel barnehagearbeider fra Ohio i USA har i retten tilstått å ha voldtatt fire barn hun passet på.

Hun forklarer selv at hun gjorde det etter oppfordringer fra kjæresten sin. Han er på sin side tidligere domfelt for seksualforbrytelser mot barn.

27-åringen tok bilder under voldtekten, bilder som brukes som bevis mot paret i retten.

- Tvunget

Kjæresten hennes, en 37 år gammel mann, har også sagt seg skyldig i medvirkning til voldtekt. Paret risikerer livstid i fengsel uten mulighet for prøveløslatelse.

27-åringens advokat, Dan Wightman, sier til Chronicle Telegram at hans klient fulgte ordre fra kjæresten da hun gjorde overgrepene.

- Vi håper og tror at juryen forstår at hun følte seg tvunget til å være involvert i dette. Men det er klart at hun angrer, sier han.

Kjæresten til 27-åringen soner allerede en dom på åtte år for brudd på løslatelsesvilkår i en tidligere sak. Også denne involverte barnepornografi.

- Visste ikke at sånne skapninger eksisterte

Et av barna som ble utsatt for overgrep var to år gammelt da dette skjedde. Faren til toåringen håper de to får lovens strengeste straff.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer