Hund adopterte tigerunger

Avvist av moren. Se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da de to, små tigerbabyene ikke fikk all omsorgen de trengte av sin biologiske mor, steppet hunden Lili inn.

Tre bengalske tigerunger ble født på et sirkus sør i Brasil, men moren deres visste ikke riktig hvordan hun skulle behandle dem. Brasilianske veterinærer tror hun kan ha blitt forvirret fordi ungene var albinoer, melder Reuters.

Da hun til slutt spiste den ene ungen, bestemte dyrepasserne seg for at det var best å overlate omsorgen for de to andre til en fostermor.

Hunden Lili, som nylig hadde født to valper, tok på seg oppgaven. Og til tross for at de to adoptivbarna er en god del større enn hennes biologiske barn, dier hun alle fire og ser hun ikke ut til å merke forskjell.

Det vil hun nok likevel med tiden, ettersom ungene kan vokse seg langt, langt større enn moren sin. Bengalske tigre kan veie opp mot 450 kilo og er blant verdens mest fryktede rovdyr.

ADOPTIVMOR: den brasilianske hunden Lili har adoptert to tigerunger og behandler henne som sine egne. Hennes egen valp må gi tapt for sine større søsken i kampen om mat.
FORNØYD: Lili er en lykkelig mor til de foreløpig så små og søte tigerbabyene.
POPULÆRE: De små sjarmtrollene er populære på sirkuset i Brasil. Lili er stolt fostermor.