Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hund, eier og sønn gjennom isen

Snarrådig kvinne reddet alle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først gikk hunden gjennom isen, deretter led eieren og hans voksne sønn samme skjebne da de ville redde kjæledyret. En snarrådig kvinne reddet dem alle sammen.

Ulykken skjedde da faren og sønnen gikk tur med hunden i området ved Kronegården mellom Fyllingsdalen og Bergen sentrum lørdag formiddag. Plutselig gikk hunden gjennom isen på Svartatjørna. En kvinne i nærheten så det hele, og ringte til politiet.

- Vi sa at hun absolutt ikke måtte forsøke å få opp hunden. Etter en stund ringte den samme kvinnen og fortalte at de to mennene også hadde gått gjennom råken da de forsøkte å redde dyret, sier operasjonsleder Harald Thue i Hordaland politidistrikt til NTB.

Dykkere fra brannvesenet kom til og fikk reddet alle tre opp av vannet. Far og sønn ble sendt til Haukeland universitetssykehus, men begge var ved bevissthet, ifølge Thue. Hunden skal også ha greid seg bra etter det ufrivillige isbadet. (©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!