Hund gikk til angrep på sin egen eier. Politiet så ingen annen løsning enn å avfyre skudd

- Nødvendig å skyte. 

TIL ANGREP: En hund gikk til angrep på sin egen eier i Shelby, Ohio. Kjæresten til eieren av hunden ringte politiet som ankommer en dramatisk situasjon. Video: Shelby Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige lørdag fikk politiet i byen Shelby i Ohio melding om en hund som hadde gått til angrep på eieren sin.

«Da politibetjentene ankom stedet fikk de se en hund, mest kjent som en 'pitbull', som angrep eieren sin i et av rommene lengst inne i leiligheten. Den ene betjenten brukte elektrosjokkvåpenet sitt mot hunden mens den angrep, noe som ga eieren nok tid til å komme seg løs og ut av rommet», skriver politiet i en pressemelding, ifølge den lokale TV-stasjonen WMFD.

I videoopptaket gjort av politiet, kan man se at hundeangrepet medførte sår på eieren. I senga er det blant annet flekker av blod.

Politiet opplyser at døra til rommet ikke kunne brukes, på grunn av oppussing. Dermed hadde de heller ingen måte å få kontroll over hunden på.

Da den var i ferd med å komme seg etter elektrosjokket, ble den skutt og døde momentant.

«Basert på en gjennomgang av hendelsen og rapportene fra politibetjentene, konkluderes det med at det var nødvendig å skyte hunden. Betjentene gjorde en fenomenal jobb, de samarbeidet godt, reagerte kjapt, beskyttet beboerne og nøytraliserte trusselen», skriver politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer