Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hund i betong i Agder var lovlig skutt rev

Det politiet i Agder trodde var en hund som var blitt støpt inn i betong, viste seg å være en rev. Den var skutt på lovlig jakt, men politiet mener den ikke burde vært dumpet i veikanten.

MAKABERT FUNN: Politiet i Agder rykket ut eter funnet av denne dyrekroppen, støpt inn i sement. Politibetjent Trond Cato Gjøvland inspiserer kadaveret, som det nå er avklart at er en rev. Foto: Nicolai Prebensen/N247
MAKABERT FUNN: Politiet i Agder rykket ut eter funnet av denne dyrekroppen, støpt inn i sement. Politibetjent Trond Cato Gjøvland inspiserer kadaveret, som det nå er avklart at er en rev. Foto: Nicolai Prebensen/N247 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Reven ble funnet ved Kilen i Langenesveien i Søgne kommune mandag. Politiet omtalte det som «ren ondskap». Etter litt mer etterforskning tirsdag var hendelsesforløpet klarere.

- Dyret som ble funnet støpt i betong, er ikke en hund. Det dreier seg om en lovlig skutt rev, som ble liggende for lenge, sier lensmann Terje Pedersen ved Søgne og Songdalen lensmannskontor til Fædrelandsvennen.

- Reven har begynt å lukte, så har en oppfinnsom sjel senket den i betong. Meningen har vært å kaste den et sted langt fra der folk ferdes, men så har noen kastet den i veikanten, fortsetter han.

Politiet kommer til å kontakte den som la reven i veikanten, men anser saken som avsluttet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart