Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hund reddet av fjellklatrere

Fuglehund havnet på fjellhylle i Jotunheimen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Norsk Folkehjelp i Årdal har i dag jobbet for å redde en uheldig fuglehund som gikk utenfor en skrent ved Langleiskarnosi ved Tyin i Jotunheimen tidligere i dag.

- Den var ute på tur med familien da den forvillet seg bort og havnet på en fjellhylle, sier Eivind Tungland ved Norsk Folkehjelps Opplysningssentral i Tromsø til Dagbladet.no.

To fjellklatrere fra fjellsportgruppa i Årdal turlag måtte ikle seg fullt utstyr for å kunne rapellere seg ned til den uheldige firbente. Ved 19-tiden var den i god behold på familiens hytte i nærheten.

- Hunden er i god form, og er fryktelig fornøyd, sier Tungland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling