Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hundeeier pågrepet etter luftetur som endte i bikkjeslagsmål

 Et bikkjeslagsmål på Festningen i Trondheim utartet da også eierne av de to hundene skal ha barket sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 40-årene er pågrepet etter hendelsen, skriver NRK.

– Bakgrunnen for voldsutøvelsen er et hundeslagsmål og uenighet som har oppstått etter dette, opplyser politiet på Twitter.

Politiet rykket ut etter at de fikk en telefon fra den ene hundeeieren, som sa at han hadde blitt sparket og slått.

– Det var et bikkjeslagsmål, mellom de to eiernes hunder. Ifølge han som ble slått, ble hans hund angrepet av voldsutøverens hund. Her foreligger det imidlertid to versjoner. Den pågrepne er ikke enig i dette. Dessverre er det ikke mange vitner til hendelsen heller, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Kimo sier at selv om politiet har fått to ulike versjoner av hendelsen, så er det ingen tvil om at det har vært utøvd vold. Forholdet er anmeldt og begge hundeeierne skal avhøres. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling