Hundeelsker fryktes drept på kennel

Politiet frykter at den hundeelskende 28-åringen ble drept på sin egen kennel. Han kan ha kjempet for livet mot en drapsmann i sin egen stue.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND/OSLO (Dagbladet): Politiet understreket likevel i går kveld at saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

28-åringen ble funnet av en venn i går formiddag, liggende på magen i et hjørne i stua. Ifølge Dagbladets kilder ser det ut som om det har vært en slåsskamp. Deler av møblementet skal være fullstendig knust, deriblant TV-en.

Det skal være funnet ytre skader på avdøde, men seint i går kveld kunne ikke politiet slå fast om skadene er selvpåførte eller om 28-åringen ble drept.

Boligen ligger på eiendommen til kennelen Casa Del Sur, som ligger langs en skogsvei i et populært turområde utenfor Haugesund sentrum. Herfra drev 28-åringen oppdrett av doberman-hunder sammen med to kjenninger. I tillegg jobbet han som lastebilsjåfør.

Hørte lyder

- Hundene var den store lidenskapen hans. Han var en kjernekar, sier to kamerater som Dagbladet treffer i nabohuset. De har kjent ham i mange år, og kjenner ikke til at 28-åringen hadde noen fiender.

Dobermann-tispa Bella snuser på og kjæler med journalisten som er på besøk, lykkelig uvitende om at hennes eier nå er død.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer