SUPERHELT: Hunden Che reddet eieren fra å dø i brann i leiligheten deres. Han bjeffet så høyt at naboene våknet. Foto: Ped Paw Emergency Relief Team 
SUPERHELT: Hunden Che reddet eieren fra å dø i brann i leiligheten deres. Han bjeffet så høyt at naboene våknet. Foto: Ped Paw Emergency Relief Team Vis mer

Helt

Hunden Che bjeffet så høyt at han vekket naboene. Det reddet eieren fra dødsbrann

Satte seg på brystet til eieren for å beskytte henne mot flammene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidlig søndag morgen, lokal tid, i byen Philadelphia i USA oppstod det en brann i en leilighet.

Inne i den leiligheten lå hunden Che og eieren hans og sov.

Hørte bjeffing

Utrolig HISTORIE: En annen historie om en redningshund. Erika Pomerski kunne ikke annet enn å se på da huset hennes ble oppslukt i flammer. Inne var datteren hennes Viviana sammen med hunden Polo. Brannvesenet kunne fortelle en utrolig historie da de hentet datteren hennes. Video: CNN Vis mer Vis mer

Etter en stund våknet Che og skal ha oppdaget brannen. Da begynte hunden å bjeffe så høyt at naboene våknet, skriver Ped Paw Emergency Relief Team på Facebook.

Naboene skal ha våknet fordi de syntes det var uvanlig høy bjeffing så tidlig på dagen.

Beskyttet fra flammene

Da naboene så ut av vinduet så de at leiligheten stod i full brann. Da ringte de etter brannvesenet med en gang.

Da brannmannskapet kom til leiligheten satt hunden på brystet til eieren. Det var trolig for å beskytte eieren mot flammene.

Nå takker brannmannskapet og naboene Che for at han ga beskjed om brannen, hvis ikke kunne det gått veldig galt, skriver Independent, som først omtalte saken.

Blir frisk

Eieren er nå innlagt på sykehus med kritiske skader som følge av brannen. En veterinærklinikk tar hånd om Che, som har fått røykskader.

Naboen forteller til WFTV at hunden er en ekte helt.

- Hunden stod på brystet hennes hele tiden, noe som hindret henne fra å bli helt brent, forteller Adele Butler som er nabo til leiligheten der det brant.

Ifølge Independent vil Che bli helt frisk om noen dager. Situasjonen til eieren er uavklart, men hunden har i hvert fall gjort alt han kunne.