Hunden glefset til seg «større del» av leppa til programlederen

Da programlederen bøyde seg ned for å gi den et kyss, glefset den fullvoksne mastiffen til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Med et navn som Warrior Maximus var det vel kanskje ikke annet å forvente av hunden da programlederen sa «Happy Valentines Day» og ville gi den et kyss.

Warrior Maximus glefset til mot programleder Kyle Dyers ansikt, mens hun forfjamset trakk seg unna. Ifølge amerikanske medier glefset hunden til seg en «større del» av leppa til programlederen.

Ifølge 9News, programmet hun selv jobber for, har Dyer det etter forholdene bra, selv om hun ikke kan snakke etter bittet. Hun ble i går skrevet ut av sykehuset etter å ha ligget inne i et døgn.

På sykehuset gjennomgikk hun operasjoner i ansiktet, blant annet for å rekonstruere leppa.

Ble reddet dagen før Seansen ble kringkastet ut i amerikanske hjem på TV-kanalen KUSA-TV. Hunden gjestet TV-studioet i forbindelse med kanalens morgensending i byen Denver.

Dyer intervjuet brannbetjentene i studio om en redningsaksjon som hadde skjedd dagen før. Den enorme hunden hadde falt gjennom isen og ble reddet opp av snartenkte brannmenn.

Får trolig leve Like snartenkt var brannmannen da hunden glefset til i TV-studioet. Han tok et resolutt grep rundt hunden og fikk stoppet den, mens TV-stasjonen satte over til en av Dyers kollegaer, som var tydelig berørt av det som nettopp hadde skjedd.

Han holdt imidlertid maska og sate over til et innslag om snøbrøyting.

Når det gjelder hunden melder 9News at den ikke har vært involvert i liknende tidligere. Eieren må møte i retten der det skal avgjøes hva som skal gjøres med den, men ifølge dyretilsynet blir den antakeligvis ikke avlivet.