Hunden Nalu lå livløs i over 20 minutter, men denne brannmannen nektet å gi opp

- Det var ganske utrolig, sier brannmannen Andrew Klein, som reddet hunden.

MUNN TIL SNUTE: Brannmann Andrew Klein spurtet først inn i en brennende leilighet for å hente ut hunden Nalu. Han nektet å gi seg i redningsforsøket. Foto: Santa Monica Fire Department
MUNN TIL SNUTE: Brannmann Andrew Klein spurtet først inn i en brennende leilighet for å hente ut hunden Nalu. Han nektet å gi seg i redningsforsøket. Foto: Santa Monica Fire Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brannmannen Andrew Klein i Santa Monica-brannvesenet i Los Angeles hylles nå som en helt.

Tirsdag denne uka hadde nettopp 35 år gamle Crystal Lamirande kommet tilbake til leiligheten sin i Santa Monica da naboen ropte at det var en brann.

Inne i leiligheten lå kvinnens ti år gamle hund, Nalu, en blanding av Bichon frise og Shih tzu. Hun gjorde alt hun kunne for å redde hunden sin, men røyken var for tjukk til at hun kunne ta seg inn i leiligheten, skriver Associated Press.

Spurtet inn

Kort tid etterpå kom brannvesenet til stedet. Hundeeieren fortalte umiddelbart brannfolka at hunden hennes var sperret inne.

Samtidig som noen av brannfolka gikk opp på taket for å rive deler av det og frigjøre varme, tok en annen brannmann grep inne i leiligheten.

Han spurtet inn i leiligheten og krøp ned på alle fire for å lete etter hunden Nalu. De andre brannfolka fortsatte å vanne huset for å holde flammene i sjakk. Til slutt fant Klein hunden like ved brannen.

- Han var helt livløs. Jeg plukket ham opp og løp ut av leiligheten, fordi tid er essensielt, spesielt med en liten hund. Det var ikke et alternativ å feile, sier brannmannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer