Hunden virker fullstendig fortapt i de frådende vannmassene, men så kommer redningen

Reddet med munn til munn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Området Salgar sør-vest i Colombia ble denne uka rammet av flere store jordskred. Så langt har nesten 80 mennesker mistet livet i naturkatastrofen, men i dag kom det en video som kunne fortelle om et lite lysglimt.

Bildene viser en elv som går langt over sine bredder, og midt i vannmassene en fortapt hund som kjemper for livet. Man kan tydelig se at den treffer flere steiner i den strie strømmen.

Politiet til unnsetning Det hele ble filmet av politiets kameraer, og noen resolutte betjenter kom seg ned i vannet og fikk fisket opp hunden.

Vel på land tar betjentene grep og utfører både hjertemassasje og munn til munn på hunden.

Ifølge politiet var den raskt på beina igjen etter den dramatiske svømmeturen, og det er ventet at den skal bli helt frisk igjen. Det skriver International Business Times.

78 omkommet 78 mennesker er bekreftet omkommet og over 150 skal fortsatt være savnet etter mandagens jordskred nordøst i Colombia.

Landsbyen Santa Margarita ble nesten jevnet med jorden av skredet, som rammet mens innbyggerne fortsatt lå og sov.

Store mengder gjørme dekker landsbyen og gjør letearbeidet svært vanskelig, og det fryktes at mange av de savnede ble tatt av flomvann og skylt nedover elven som renner forbi landsbyen.

- Det er vanskelig å finne de som er savnet, for det er store vannmasser. Vi har sendt varsel til landsbyer nedover langs elva om at de må holde utkikk etter lik som flyter forbi, sier guvernøren i Antioquia-provinsen, Sergio Fajardo