RANET:  Shell-stasjonen på Moholt i Trondheim ble ranet i natt. Foto: Tor Aage Hansen
RANET: Shell-stasjonen på Moholt i Trondheim ble ranet i natt. Foto: Tor Aage HansenVis mer

Hundepatrulje fant væpnet raner i natt

Truet til seg kassabeholdningen fra Shell-stasjon. Fire personer anholdt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): Fire personer er pågrepet etter at en raner med finlandshette truet til seg penger fra en Shell-stasjon på Moholt i Trondheim.

- Ranet skjedde ved midnatt. Gjerningsmannen truet betjeningen på Shell-stasjonen til å gi fra seg kassabeholdningen, opplyser operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.


Etter ranet forsvant den maskerte raneren til fots. Da politiet kom til stedet satt en hundepatrulje ifølge med væpnet politi raskt i gang søk etter mannen som ble beskrevet som lys i huden, ca. 20 år, trolig etnisk norsk og rundt 180 cm høy.

- Etter en liten time kom patruljen fram til en adresse hvor den markerte. Her ble det funnet et par spesielle sko som raneren skal ha hatt fra seg. Tre personer ble anholdt på stedet. Etter hvert kom det fram at en fjerdeperson hadde vært innom og skiftet klær, sier  operasjonslederen.

Kort tid senere aksjonerte politiet mot en annen adresse på Risvollan i Trondheim.

- Den fjerde personen ble pågrepet her. Etter avsluttet aksjon har vi nå fått tak i både skytevåpenet som ble benyttet og ransutbytte, sier Berglund, som er godt fornøyd med den operative politistyrkens arbeid.

- Videre etterforskning vil vise hvilen rolle de involverte har hatt, sier han.