Hundrevis vil booke hotellrom i Tromsø i 2018

Hotellene i Tromsø opplevde fredag stor pågang av folk som ville bestille rom - i 2018.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Sekunder etter OL-kunngjøringen begynte e-poster å tikke inn fra folk som ville bestille rom i 2018. Og telefonene har heller ikke stått stille i dag, sier direktør på Viking Hotel Tromsø Roar Jensen til Nordlys.

Også direktør Ulf Johansen på Rica Ishavshotel kan fortelle om ville tilstander. Helt siden Tromsø ble utpekt som norsk søkerby har pågangen vært stor.

- Bare minutter etter kunngjøringen startet telefonen å ringe og siden har den ikke stoppet, sier Johansen.

Men til tross for den store pågangen leier hotellene ikke ut noe slik situasjonen er i dag. Dette skyldes først og fremst en intensjonsavtale med Tromsø 2018 AS.

For at Erlend Rian skal kunne inkludere en «boliggaranti» i OL-søknaden, har hotellene sagt seg villig å stille rommene til disposisjon i OL-perioden. Dette har de gjort i en skriftlig avtale.

Så lenge denne avtalen gjelder vil gjester som vil bestille hotellrom i perioden januar til april 2018 bli avvist, skriver Nordlys.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer