Huntley: -Jeg fikk panikk

Ian Huntley, som er anklaget for de såkalte Soham-drapene, sier at tiåringen Holly falt i badekaret ved et uhell og at han deretter fikk panikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kledd i svart dress og slips forklarte 29-åringen for første gang i retten hvordan de to jentene døde på badet hans 4. august i fjor. Han nekter for at han drepte jentene og hevder at det hele skyldtes et uhell. De ble invitert inn fordi Holly blødde neseblod, men på badet skled Huntley slik at Holly falt i badekaret som var fullt av vann.

- Det skjedde veldig fort. Jeg vet ikke hvorfor jeg skled. Jeg så henne falle bakover. Jeg hørte et plask. Jessica skrek og ropte «du dyttet henne» igjen og igjen, forklarte Huntley, som hevder han ble handlingslammet fordi han fikk panikk og fordi Jessica skrek. Han skal derfor ha holdt henne for munnen for å få henne til å slutte å skrike.

- På et visst punkt slo det meg hva jeg burde ha gjort... å få Holly opp av badekaret. Jeg slapp Jessica og hun falt i gulvet, forklarte Huntley, som allerede har innrømmet at han kjørte likene av gårde og dumpet dem i skogen. Der ble de funnet nesten to uker senere, noen kilometer fra hjemmene deres i Soham i Cambridgeshire.

(NTB)