Huntleys hus rives

LONDON (Dagbladet): I går ble det kjent at Jessica og Holly ikke ble drept i skogen. Dermed tyder mye på at drapene skjedde i huset Ian Huntley og Maxine Carr bodde i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Huset er blitt et tragisk symbol og i går vedtok styret på skolen der Huntley var vaktmester, å rive det så snart etterforskningen er avsluttet. De vedtok også å si opp Huntley.

Under likskuet i Cambridge i går fortalte sjefinspektør Andy Hebb at de to tiåringene ikke ble drept der de ble funnet forrige lørdag:

I en grøft i et skogområde ved Lakenheath, 15 kilometer øst for Soham. De to kroppene i full oppløsning etter at de etter alt å dømme har ligget ute i nesten to uker.

Sjefinspektør Hebb opplyste at de måtte bruke DNA-tester for å få identifisert likene.

I går ble likskuet avbrutt etter en halv time, og vil gjenopptas når etterforskningen er ferdig.

Men først benyttet formannen, David Morris, anledningen til å hudflette en del av de landsdekkende populistavisene, The Sun, Daily Mirror og Express, som lovet millionbeløp for opplysninger under jakten.

Under likskuet ble det opplyst at familien til Holly vil begrave datteren, mens Jessica vil bli kremert.

Neste fredag skal det avholdes en minnegudstjeneste for de to små i katedralen i Ely.

VOKTES: Poltiet vokter Ian Huntleys hus i Soham nord. Styret på skolen der Huntley var vaktmester, har vedtatt å rive det ned så snart etterforskningen er avsluttet.