Hus og busskur i Moss truffet av flere skudd

Flere skudd skal ha blitt avfyrt fra en bil i området Kambo utenfor Moss. Ingen er skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du tips eller bilder? Send til 2400@dagbladet eller ring 2400 1000

(Dagbladet): Politiet i Østfold fikk rett over midnatt meldinger om flere skudd i området Kambo like utenfor Moss.

Da politiet ankom stedet, fant de et busskur som skal ha blitt truffet av 10 til 15 skudd. Også et hus, som ligger noen meter fra busskuret, ble truffet av et skudd i inngangspartiet.

Tre personer i huset

- Familien i huset fortalte at det vinglet i glassene da skuddet traff huset. Ingen av de tre personene i huset ble skadet. Barna i huset ble redde, sier Martin Schie, operasjonsleder i Østfold-politiet, til Dagbladet.

Ifølge vitneobservasjoner skal skuddene ha blitt avfyrt fra en bil. Politiet har foreløpig få observasjoner på hva slags bil det kan ha vært, og ønsker ikke per nå å gå ut med detaljer.

- Vi undersøker om skuddet som traff huset var rettet mot huset eller om det var et streifskudd fra busskuret, sier operasjonsleder Schie.

Politiet er interesserte i vitneobservasjoner fra hendelsen.

Har brukt grovkaliber

Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

- Vi har så langt funnet ut at et grovkaliber har blitt brukt. Det kan for eksempel være rifle, revolver eller pistol har blitt brukt, sier Martin Schie, operasjonsleder i Østfold-politiet.

Politiet skal i løpet av natta sikre seg spor og undersøke om det er videoovervåkning i nærheten som kan ha fanget opp hendelsen. Videre vil de avhøre vitner.

Dagbladet følger saken.