Hus rasert av ungdommer: Politiet vet ikke hvem som låste seg inn og inviterte til fest

Ingen av ungdommene erkjenner at de hadde nøkkelen eller inviterte til fest.

KASTET UT TV: Natt til onsdag måtte politiet rykke ut til fest som gikk over styr på Nes på Romerike. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
KASTET UT TV: Natt til onsdag måtte politiet rykke ut til fest som gikk over styr på Nes på Romerike. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Natt til tredje juledag ble et hus i Nes i Akershus er fullstendig rasert etter en fest med rundt 80 ungdommer.

To tv-er ble kastet gjennom rutene og ut i hagen. Det ble kastet klær ut av vinduene og det ble tømt et brannslokningsapparat inne.

- Det dreier seg om omfattende skader, sa operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud i Øst politidistrikt tredje juledag.

Politiet informerte også om at ungdommene som arrangerte festen, hadde «lovlig tilgang» til huset.

Hvem hadde nøkkelen?I dag forteller lensmann Bernt Ingar Jahren til Dagbladet at politiet ikke vet hvem som satte i gang festen.

- Eierne har ingen barn boende hjemme. Det er bare to voksne som bor i huset og som i utgangspunktet skal ha nøkkel, sier Jahren.

Men noen har låst seg inn og invitert til fest. Politiet jobber med å finne ut av hvem som har låst opp og hvor vedkommende har fått nøkkelen fra.

- Vi har noen navn på blokka og har avhørt flere stykker, men ingen har erkjent at de hadde nøkkelen. Vi kan ikke kommentere om noen uvedkommende har fått tak i nøkkelen, før vi får avhørt personen med nøkkelen, sier Jahren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer