Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Husby anmeldte kasserer for ærekrenkelser

OPPDAL (Dagbladet): Det var steile fronter på årsmøtet i Oppdal Friidrettsklubb i går kveld etter at Kjell Arve Husby anmeldte kasserer Morten Bøe for ærekrenkelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DRAMA: Det ble et iskaldt møte mellom Kjell Arve Husby og kasserer Morten Bøe i Oppdal Friidrettsklubb på klubbens årsmøte i går kveld.

Etter det Dagbladet kjenner til, skal flere av medlemmene i klubben være dypt uenige i måten styret har håndtert Husby-saken på.

Lensmann i Oppdal Asbjørn Liberg bekrefter overfor Dagbladet at Husby har levert en anmeldelse av kasserer i OFIK, Morten Bøe.

Steile fronter

Tidligere formann i valgkomiteen, Finn Ove Isbrekken, hevdet at det var duket for ren maktkamp på kveldens møte i OFIK:

- Klubben består nå av to steile fronter. På den ene siden står styret, som har tatt jentenes parti fra første stund. På den andre siden står en del medlemmer som mener at styret har forhåndsprosedert saken fra første stund, og at de etter at saken ble henlagt har dømt Kjell Arve ut i fra egne premisser.

- Styret har samarbeidet tett med jentene hele veien, og aktivt frontet saken i Husbys disfavør. Og advokat Asbølls honorar blir dekket av sponsorpenger som Kjell Arve har hentet til klubben. Det er slett ikke alle i klubben som er enige i den prioriteringen. Nå er saken henlagt, og det burde styret tatt til etterretning, mente Isbrekken.

Kasserer Morten Bøe var den første som forlot årsmøtet.Han bekreftet at flere av medlemmene var uenige i måten styret har behandlet Husby-saken på.

- Ingen kommentar

De neste som forlot møtet var en like ordknapp Kjell Arve Husby sammen med kona Marie:
- Er du skuffet over utfallet av årsmøtet?
- Det er ingenting som forundrer meg når det gjelder Oppdal Friidrettsklubb. Jeg har bare én kommentar på dette tidspunktet: Jeg vet nå at det finnes tre domstoler. Den ene er den offisielle norske, den andre er domstolen i Haag, den tredje er Oppdal Friidrettsklubb.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media