Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Huseier stakk av fra brann

Hadde marihuanaplantasje i kjelleren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brannmennene rykket ut for å slukke en husbrann i Ohio, og skjønte ingenting da huseieren stakk av fra stedet mens de jobbet med å slukke brannen.

Men da de tok seg inn i kjelleren i huset skjønte de hvorfor. Mannen hadde 239 marihuanaplanter i kjelleren.

Koblet om strømmen

Kjelleren i huset var innredet som et drivhus med vanningssystem og varmelamper. Strømmen var koblet utenom måleren slik at det ekstra høye forbruket ikke ble registrert.

- Ekstremt høye strømregninger er en indikator som får det til å ringe en bjelle hos narkotikaetterforskere, sier Michael Barnhardt i politiet, til AP.

- Jeg synes det var så rart at mannen dro sin vei. Hvis hjemmet mitt brant, ville jeg blitt igjen for å følge med, sier brannsjef Ralp Copley til AP.

Jakter på eieren

Årsaken til brannen var uklar, men det er ingen tegn på at marihuanaplantasjen utløste brannen. Kjelleren var så godt som uten skader.

- Det var helt uvirkelig. Jeg har aldri sett noe lignende i løpet av 24 år som brannmann, sier Copley.

Politiet leter fortsatt etter eieren av huset.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling