Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Huset var hasjplantasje

Politiet fant 440 forbudte planter i Hurum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

440 cannabisplanter spiret i det private huset da politiet på Hurum i Buskerud slo til mandag etter tips fra publikum.  En person er pågrepet.

- Mannen som er pågrepet, erkjenner at han har kommet til huset for å vanne plantene, men sier i avhør at han ellers ikke kjenner til hvem som står bak produksjonen av cannabisplantene, sier Raymond Thorsen ved Hurum lensmannskontor ifølge en pressemelding fra politiet.

Til Drammens Tidende forteller han at det luktet langt ut på gaten da plantene ble høstet. Ifølge avisa er det en vietnameser i 40-årene som er pågrepet. Han har ikke adresse i Norge.

Fire rom i det utleide huset på Sætre i Hurum var satt av til plantene. Mellom rommene har cannabisdyrkerne boret store hull til ventilasjonsanlegg.

De har tyvkoblet strøm og lagt opp et enormt elektrisk anlegg.

I desember i fjor beslagla politiet i Drammen rundt 300 planter på to forskjellige adresser - i Kobbervikdalen og mellom Drammen og Svelvik. Også i Sarpsborg ble over 200 hasjplanter beslaglagt i et bolighus ført jul.

Lederen for narkotikaavdelingen i Søndre Buskerud politidistrikt Sven Christian Gulli sier til Drammens Tidende at etterforskningen får vise om det er noen sammenheng mellom sakene. (NTB).

 GRØNT I HURUM:  Inne i bolighuset i Hurum fant politiet et gartneri for hasjplanter. Politiet gikk til aksjon mandag etter tips. Foto: Søndre Buskerud politidistrikt.
GRØNT I HURUM: Inne i bolighuset i Hurum fant politiet et gartneri for hasjplanter. Politiet gikk til aksjon mandag etter tips. Foto: Søndre Buskerud politidistrikt. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media