- Husker ikke om han drepte ekskjæresten (29)

Drapssiktet mann (28) sier han har hukommelsestap fram til han dukket opp hos politiet med blodige klær.

FUNNET DREPT: Det var den siktede mannen (29) som tipset politiet om adressen på Skedsmokorset. Da politiet kom til leiligheten fant de en 28 år gammel kvinnen drept. Foto: LARS EIVIND BONES
FUNNET DREPT: Det var den siktede mannen (29) som tipset politiet om adressen på Skedsmokorset. Da politiet kom til leiligheten fant de en 28 år gammel kvinnen drept. Foto: LARS EIVIND BONESVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 28 år gamle mannen som er siktet for drapet på en 29 år gammel kvinne på Skedsmokorset i dag, var i kveld i avhør sammen med sin forsvarer, advokat Gunhild Lærum.

- Min klient har hukommelsestap og husker ikke noe. Han har blackout fra det som har skjedd i morgentimene, og kan ikke ta stilling til noe, sier Lærum på spørsmål om hvordan mannen stiller seg til siktelsen om forsettlig drap.

Drapsofferet og siktede har vært kjærester, men forholdet tok ifølge forsvareren slutt for noen måneder siden.

- Han er utmattet og lei seg over at en person han har vært glad i er borte, sier Lærum videre.

28-åringen var tilsølt av blod da han i formiddag dukket opp på lensmannskontoret i Lørenskog. Der forsto politiet etterhvert at de måtte rykke ut til kvinnens leilighet i nabokommunen.

Da politiet ankom fant de kvinnen med ytre skader som etterlot liten tvil om at kvinnen var drept

- Jeg har ikke fått beskjed om at det er gjort noe funn av noe mulig drapsvåpen, og jeg vil ikke gå ut med hvordan kvinnen er drept. Det får en obduksjon vise, sier politiadvokat Kåre Kalvå til Dagbladet ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.

28-åringen er siktet for forsettlig drap.

Drapsofferet etterlater seg et lite barn. Det er ikke barnefaren som er siktet i saken. Den drepte kvinnen leide en leilighet hos en kvinnelig polititopp i Romerike politidistrikt.

Politiadvokat Kalvå bekrefter overfor Dagbladet at gjennomgikk leiligheten til den drapssiktede 29-åringen i Lørenskog i dag. I kveld var inngangsdøren forseglet med polititape.

- Vi ønsker ikke å kommentere eventuelle beslag eller funn i leiligheten, sier Kalvå.

RANSAKET: Politiet gjennomgikk i dag boligen til den drapssiktede mannen i Lørenskog. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
RANSAKET: Politiet gjennomgikk i dag boligen til den drapssiktede mannen i Lørenskog. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Vis mer