Husker ingenting

Avhørene av Kamel Mellah har så langt vært resultatløse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Avhørene av drapssiktede Kamel Mellah (37) har så langt vært resultatløse.

- Han sier han ikke husker noe særlig fra drapsdagen, og er generelt ikke veldig snakksalig, sier seksjonssjef ved voldsavsnittet ved Oslo politidistrikt Terje Kristiansen, til Dagbladet.no i femtida.- Men vi fortsetter avhørene i kveld og håper det kommer fram litt mer da, sier Kristiansen, som legger til at politiet er tilfredse med å ha fått gjennomslag for en relativt lang varetektsperiode.

- Dette er en viktig milepæl. Fire uker gir oss god tid til å arbeide uforstyrret med saken, sier seksjonssjefen til Dagbladet.no.

- Ikke noe nytt

Avhørene er nå avsluttet for dagen.

- Det er ikke kommet fram noe særlig nytt i dagens avhør, sier overbetjent Finn Abrahamsen til Dagbladet.no, og opplyser at avhørene neppe vil bli gjenopptatt i morgen.

- Nå trenger vi en dag for å få oversikt over det materialet vi har, deretter vil vi fortsette avhørene av Mellah, sier Abrahamsen til Dagbladet.no.

Godtok fire ukers varetekt

Den drapssiktede algeriske asylsøkeren Kamel Mellah (37) godtok i ettermiddag på stedet Oslo tingretts kjennelse om fire uker i varetekt med brev- og besøkskontroll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer