Husker lite av drosjedrapet

18-åringen fra Rykkinn i Bærum, som er siktet for å ha drept den 27 år gamle drosjesjåføren Saqib Ghani i Sandvika natt til fredag, husker lite eller ingen ting omkring drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Han husker turen fra Oslo ut til Sandvika, og at han ikke kunne betale for seg fordi det ikke var dekning på bankkortet. 18-åringen husker også at taxisjåføren deretter skal ha sagt at «jeg skal drepe deg». Deretter hadde 18-åringen trukket kniven. Utover det husker han ingen ting, hevder han.

Politiet i Asker og Bærum ønsker å ha ham fire uker i varetekt for å etterforske drapet, og han har i politiavhør erkjent de faktiske forhold. Etter det NTB kjenner til, motsatte 18-åringen seg fengsling under fengslingsmøtet i Asker og Bærum tingrett mandag, men dette tok ikke tingrettsdommer Jens-Sveinung Wegner til følge. Inkludert i de fire ukene er en uke med besøkskontroll, og 18-åringen får i denne tiden heller ikke lese aviser eller følge med i etermedier.

13 stikk

I og med at den siktede sier han ikke husker stort av hva som er skjedd, er grunnlaget for siktelsen den etterforskning som politiet har foretatt, avhør av vitner og den foreløpige rapport fra Rettsmedisinsk institutt.

Etter det NTB får opplyst, er det konstatert 13 stikkskader på den døde drosjesjåføren, og stikkene er påført både i hodet, i ansiktet og ellers på overkroppen. Det er brukt en follekniv som våpen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer