Huskutter klager på naboens container

Mannen som delte uthuset til sine naboer i to på Nesøya i Asker, har klaget på at de samme naboene nå oppbevarer eiendeler i container.

DELT I TO: Først kuttet mannen naboens hus i to. Nå klager han over at ekteparet oppbevarer eiendelene fra det ødelagte huset i en container. Foto: Henning Lillegård
DELT I TO: Først kuttet mannen naboens hus i to. Nå klager han over at ekteparet oppbevarer eiendelene fra det ødelagte huset i en container. Foto: Henning LillegårdVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kommer fram av et klagebrev 41-åringen har sendt til Asker kommune, samt befaringsdokumenter fra kommunen, skriver Budstikka.

Naboekteparet sier til avisen at det er eiendeler som var i uthuset - som altså ble delt i to - som nå oppbevares i container, ettersom de ikke har noe annet sted å oppbevare tingene.

Asker kommune konkluderer i en rapport med at de ikke har funnet noe kritikkverdig under sin befaring på stedet. 41-åringen selv ønsker ikke å kommentere Budstikkas sak.

Det var 4. april i fjor at mannen gikk løs på naboens uthus på Nesøya. Han er tiltalt for grovt skadeverk og må møte i retten i desember.

Mannen har tidligere uttalt at han ikke bestrider at han sto bak rivingen. Men han mener at bygget delvis sto inne på hans tomt, og at han var i sin fulle rett til å rive det som sto på hans eiendom. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram