Hva alle menn tenker på bortsett fra sex

Ny bok ble overraskende bestselger.

 Populær: Studenter i Storbritannia har trykket boka til sitt bryst. Foto: Amazon
Populær: Studenter i Storbritannia har trykket boka til sitt bryst. Foto: AmazonVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ei ny bok har blitt en bestselger på nettstedet Amazon. Boka som bærer tittelen "What every man thinks about apart from sex" er ikke hva den først gir seg ut for å være. Over 200 sider er det ikke trykket et eneste ord. Boka har nå blitt veldig populær blant britiske studenter som bruker den som notisblokk.  

Brukes som notisblokk Studenten Jess Lloyd ved universitetet i Nottingham sier til britiske Telegraph at han kjøpte den til en venn som en spøk.  

- Han begynte å bruke den til å notere i forelesninger. Nå virker det som om alle har en, og det har blitt en skikkelig farsott på campus, sier han.  

Mannen bak boka, Sheridan Simove, sier til avisen at han aldri hadde trodd at boka skulle gjøre suksess blant studenter slik den har gjort.
  
- Den er et resultat av 39 år med egen forskning og praksis på temaet. Etter alle disse årene ble det til slutt klart for meg at menn faktisk ikke tenker på annet enn sex, sier han.  

- Tenker fortatt på sex Men Simove mener at studentene som har kjøpt boka til dels motbeviser dens budskap.  

- De fyller den jo med notatene sine. Men jeg lurer på hvor mange som går tilbake til å tenke på sex etter forelesningene er over. Jeg er villig til å tippe 100 prosent av dem. Jeg vil faktisk ta det lengre å si at 99 prosent av dem tenker på det under forelesningen. Og de bruker nok boka mi til å få seg et ligg, mener Simove.

200 sider:  Studentene bruker boken som notatblokk under forelesninger. Foto: Amazon
200 sider: Studentene bruker boken som notatblokk under forelesninger. Foto: Amazon Vis mer