Hva ellers gjør man når mamma og pappa møter presidenten?

Og det er en sofa i nærheten?

SOFATID: Slik gikk det for seg da en avgått Secret Service-ansatt fikk lov til å ta med seg kona og sønnen for å hilse på president Barack Obama. Foto: Lawrence Jackson / Det hvite hus
SOFATID: Slik gikk det for seg da en avgått Secret Service-ansatt fikk lov til å ta med seg kona og sønnen for å hilse på president Barack Obama. Foto: Lawrence Jackson / Det hvite hus Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til torsdag norsk tid skal USAs president Barack Obama legge fram sin plan for bekjempelse av ekstremistgruppen Den islamske staten (IS).

Tidligere denne uka diskuterte han planene med en gruppe utenrikseksperter i Det hvite hus, og  presidenten sa at angrep på begge siden av grensen mellom Irak og Syria var nødvendig for å ivareta USAs sikkerhet.

Heldigvis er ikke alle møter i Det hvite hus like dystre.

Obamas infofolk publiserte i går et antall bilder tatt av de nøye utvalgte fotografene som bruker dagene til å dokumentere hverdag, fest og kriser i Det hvite hus.

Et av bildene ble tatt 23. juni, da en avgått Secret Service-ansatt (som vi må anta har jobbet tett på Obama), kona og sønnen hans, var innom Det ovale kontor. Blinkskuddet fant kjapt veien ut i sosiale og etablerte medier. Kanskje ikke så rart, da sønnen valgte å dundre hodet ned i sofaen mens mamma og pappa småpratet med verdens kanskje mektigste mann.

ABC News har for øvrig benyttet anledningen til å publisere en bildeserie som verdt en titt for de som liker bilder av den amerikanske presidenten og søte barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer