Hva enn du gjør - ikke bruk dette mobildekslet på flytur i ferien

New York-politiet advarer mot pistollignende deksler på nett.

DRISTIG DEKSEL:  På diverse nettsteder er disse mobildekslene til salgs. Et noe dristig valg hvis du har tenkt deg på Torp eller Gardermoen i ferien. Foto: Handout
DRISTIG DEKSEL: På diverse nettsteder er disse mobildekslene til salgs. Et noe dristig valg hvis du har tenkt deg på Torp eller Gardermoen i ferien. Foto: Handout Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Deksler til mobiltypen Iphone finnes snart i alle typer og former.

Noen er praktiske, andre morsomme og mens noen få er rein og skjær idioti.

Slaktes av politimenn Sist ut av sistnevnte kategori er et deksel som ligner en pistol, en nyhet som tirsdag fikk seg en overhaling av det største politiforbundet, Patrolmen?s Benevolent Association (PBA), i New York.

- Dekslene er en fare både for brukere av dekslene og politimennene som jobber med å bli kvitt ulovlige pistoler i byens gater, sier Patrick Lynch ifølge New York Daily News.

- Ville trukket pistolen hvis jeg så denne Han er president for Patrolmen?s Benevolent Association og mener at pengene som tjenes på salget av dekslene er blodpenger.

I følge New York Daily News får Lynch støtte fra en rekke stemmer i den amerikanske storbyen.

- Hvis jeg var en politimann og så dette dekselet i skumringen, så ville jeg trukket pistolen for å beskytte meg, sier Tony Herbert, en Brooklyn-basert aktivist.

Apple avviser involvering En annen kritiker er 62 år gamle Inez Rodriguez. Hun er bestemor og er svært bekymret for konsekvensene ved bruk av det særegne mobildekslet.

- De synes at dette er morsomt, men dette kan føre til at barna våre blir drept.

Mobildekslene av denne typen er til salgs rundt omkring på diverse nettbutikker. Overfor New York Daily News har Apple avvist at de har noe med produksjonen å gjøre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer