- Hva er det du gjør?

Passasjerer kastet seg over brennende 23-åring mistenkt for å ville sprenge fly.

LANDET: Medpassasjerer på Northwest Airlines flight 253 observerte røylukt, glød og smell fra mannen som skal ha blitt forbrent av hendelsen. Foto: AP/Scanpix
LANDET: Medpassasjerer på Northwest Airlines flight 253 observerte røylukt, glød og smell fra mannen som skal ha blitt forbrent av hendelsen. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Jeg satt tre seterekker bak, og en ung fyr bak meg igjen kastet seg over han. I neste øyeblikk var det full panikk, sier Syed Jafri til Fox News.

Tredje grads forbrenningFlere av de totalt 278 passasjerene om bord flight 253 fra Amsterdam til Detroit forteller til amerikanske medier at den nigerianske statsborgeren som trolig forsøkte å fyre av eksplosiver om bord på flyet, selv ble antent i forsøket. Enten på beina eller i fanget.

- Først kom et lite smell, og så røyk. Det minnet om en kinaputt i et putevar, forteller nederlandske Peter Smith til Fox News.

Mannen som mistenkes skal hete Umar Farouk Abdulmutallab, en nigeriansk statsborger på vei til fra Nigerias største by Lagos til Detroit, via Amsterdam.

Ifølge CNN behandles nå for tredje grads forbrenning på beina.

Folk skrek: «Hva er det du gjør? hva er det du gjør?», forteller flere passasjerer til CNN.

StrippetEtter hendelsen ble mannen strippet for klær og kroppsvisitert på søk etter farlige gjenstander. Dertter satt personalet ham på første rad på første klasse. Da skal han ha vært uten buksebein, og beina skal ha vært kraftig forbrent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer