- Hva er det egentlig Ap mener?

Siv Jensen oppgitt over at Jagland og Kolberg krangler om radikal islam.

IKKE LENGER SÅ HJERTELIG: Stortingspresident Thorbjørn Jagland (t.v.) kritiserer Aps partisekretær Martin Kolberg for å blande altfor mye sammen og kalle det radikal islam. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
IKKE LENGER SÅ HJERTELIG: Stortingspresident Thorbjørn Jagland (t.v.) kritiserer Aps partisekretær Martin Kolberg for å blande altfor mye sammen og kalle det radikal islam. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Frp-leder Siv Jensen mener Arbeiderpartiet nå må komme med en avklaring om hva de står for i integrereringspolitikken.

I dag ble det kjent i Dagbladet at Jens Stoltenberg innkalte til hastemøte i går kveld etter at partisekretær Martin Kolberg og stortingspresident Thorbjørn Jagland de siste dagene har kranglet i full offentlighet om Aps syn på om det fins radikal islam i Norge.

- Hva er det egentlig de holder på med? Enten driver Arbeiderpartiet med en pinlig dobbeltkommunikasjon som i så fall er dårlig politisk håndverk. Eller er det full uenighet, der de rett og slett ikke aner hva de skal mene om dette vanskelige spørsmålet, sier Siv Jensen til Dagbladet.Hun mener velgerne har all mulig grunn til å bli forvirret.- Det er bare en som kan bidra til å klargjøre Ap's standpunkt, det er partileder Jens Stoltenberg. Mange av oss vil sette pris på at han kommer på banen, sier Frp-sjefen.

Jensen og KolbergSiv Jensen mener radikal islam viser seg i dagliglivet i Norge.

- Politiets sikkerhetstjeneste har for lengst bekreftet at vi har radikal islamisme i Norge. Det er ikke slik at det nødvendigvis kommer til uttrykk i terrorhandlinger. Men det viser seg i hverdagen i systematisk undertrykkelse av kvinner, i form av kjønnslemlestelse, tvangsekteskap og ved at kvinner holdes borte fra samfunnsliv og arbeidsliv, bare fordi de er kvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer